In de salon wordt er gewerkt met o.a. de producten van LR Health&Beauty, opgericht in 1985. Dit merk heeft een assortiment wat bestaat uit: Aloë Vera haar- en huidverzorging, Zeitgard anti-age management, Voedingssuplementen op basis van Aloë Vera, Geuren ontwikkeld door wereldsterren en Make-up Colours en Deluxe.

In Ahlen (Duitsland) staat de LR fabriek met eigen laboratoria. Hier testen ze de producten en worden ze goedgekeurd door het instituut Dermatest, SGS Instituut Fresenius en het International Aloe Science Council (IASC). LR heeft partners in 28 Europese landen.

Aloë Vera: Deze bekende plant heeft niet alleen een geweldige geneeskrachtige werking op de huid, maar ook inwendig. De wanden van onze kleinste adertjes kunnen opzwellen en dit is een van de oorzaken wat lichamelijke klachten geeft. Aloë Vera ontzwelt die wanden op den duur, waardoor klachten aanzienlijk worden verminderd. Verder heeft Aloë Vera een direct verkoelende werking en is anti bacterieel.(Geschikt voor een zeer gevoelige huid)

LR Colours: Een jong en dynamisch make-up merk met een uitgebreid assortiment aan foundations, lipsticks, oogschaduw en nagellak. De producten hebben een medium dekkracht, wat de gehele dag goed blijft zitten. Het varieert van zachte nude tinten tot felle kleuren.

LR Deluxe: De naam zegt het al, een luxe merk met ook nog eens een luxe uitstraling. Deze producten hebben een hoge dekkracht, wat ook de gehele dag blijft zitten. Dit assortiment is net wat uitgebreider door ook nog de compacte foundations, een primer, lash serum en booster. Beide merken hebben voor ieder wat wils!

Parfum: We kennen allemaal de bekende parfums uit de drogisterijen en parfumeries, maar dan is er ook nog de LR Star perfume. Parfum ontwikkeld door wereldsterren in samenwerking met de LR fabrikant. Iedere geur heeft geheel eigen karakter en blijft heel de dag aanwezig dankzij het hoge percentage aan parfumolie. Naast dat de geuren heerlijk ruiken, hebben ze ook nog eens een leuk design. Het assortiment bestaat uit: Classic, Lifestyle en Star editions.

Dyotics Henna

Dit merk is vrij nieuw op de markt en Mooi by Joy is razend enthousiast dat dit merk in de salon kan worden gebruikt.

Henna is een poeder van plantaardige komaf. Dyotics hoeft in tegenstelling tot andere merken alleen met water worden gemengd. Dit maakt het 100% chemie vrij! Henna staat vrijwel bekend om warmere kleuren, maar bij Dyotics is dit anders! Dit merk bestaat uit 5 koele tinten en de kleuren slaan voor zover niet rood uit.*

*Indien u zelf een vrij rode huid heeft is er kans dat de henna alsnog ietwat warm uitslaat. Dit trekt na 1 dag bij en wordt de kleur koeler.