De passie voor schoonheid begon bij mij toen ik nog als kapster studeerde. Tijdens mijn bbl-stage hebben wij als studentes hand- en hoofdmassages mogen geven en pakten wij het nagels lakken voor goede doelen op. Thuis was ik al veel bezig met make-up, wat ik hobby matig deed. Alles bij elkaar heeft mijn interesse gewekt en ben ik al snel geswitched van opleiding. Met succes heb ik in 2015 mijn diploma schoonheidsverzorging behaald en ben ik op mijn toenmalige stage, werkneemster geworden.

Bij mijn ouderlijk huis heb ik een kamertje gehad waar ik prima wat behandelingen kon doen om mijzelf te blijven ontwikkelen! Naast schoonheid hebben meer onderdelen uit deze branche mij geprikkeld. In 2017 heb ik een cursus gevolgd voor Lash lifting, in 2018 een cursus voor one-by-one wimperextensions en in 2019 een cursus voor Henna brows & Threading. Naast dat ik mee wil gaan met de trends, vind ik het ook nog eens erg leuk om als wimper- en wenkbrauwstyliste te werken! Het is een verrijking van je kunde!

Dankzij de missverkiezingen ben ik mij steeds meer gaan verdiepen in de visagie. Ik doe nu steeds vaker de make-up van missen tijdens finales en modellen tijdens fotoshoots. Daarnaast verzorg ik make-up workshops en dag/avond make-up met mijn LR Health&Beauty visagie koffer.

Sinds 23 juni 2018 zit ik gevestigd aan huis op de 1e etage. Graag tot ziens bij Mooi by Joy