Behandelingen

Gelaatsbehandeling

Tijdens een gezichtsbehandeling kunt u heerlijk ontspannen of juist probleem zones aanpakken! In overleg met u kijk ik welke producten het beste bij u passen. Wilt u een mooi resultaat behouden? Dan is het raadzaam om, om de 6 weken een behandeling te ondergaan en om de producten thuis te gaan gebruiken.

Lash lifting

Lash lifting is het in de krul brengen van uw eigen wimpers. Na deze behandeling lijken de ogen groter en de wimpers langer! Het resultaat blijft tot circa 9 weken zichtbaar en is zeer veilig voor de ogen. Optioneel: wimpers verven bij behandeling.

Lash extensions

Heeft u toch liever een volle bos wimpers? Dan zijn wimperextensions de perfecte keuze! De one-by-one techniek is de klassieker en geeft een natuurlijk resultaat. Deze techniek houdt in dat er op elk haartje 1 wimper wordt geplakt met speciale lijm. Naar eigen keuze kunt u uw wimpers laten opvullen (2-4 weken).

Manicure/Gellak

De handen worden continu blootgesteld aan invloeden van buitenaf. Tijdens een manicure worden uw handen verzorgd en intens gevoed. Naast de manicure kunt u kiezen voor 2 weken mooi gelakte nagels d.m.v. Gel nagellak. Deze lak wordt per laag uitgehard onder een UV-lamp met keuze uit circa 50 kleuren.

Visagie

Bij Mooi by Joy kunt terecht voor een subtiele dag make-up, een zwoele avond make-up, advies en workshops. Tijdens een workshop krijgt u allerlei tips en tricks, zodat u thuis een mooie make-up kunt aanbrengen. Vraag naar de voorwaarden voor de workshop.

Henna brows

Volle gekleurde wenkbrauwen en langdurig plezier, dat is het resultaat na een Henna brow behandeling. Henna is afkomstig van een plant en het merk Dyotics wordt aangemaakt met water! Vooraf aan de behandeling wordt er een intake gehouden en eventueel een patch test gedaan om allergiƫn uit te sluiten. Naast het verven worden de wenkbrauwen compleet gestyld!